top of page

Livskrise

Gradient baggrund

I enhver livsfase forekommer en pludselig livskrise, så du er helt normal.

Om du er teenager i 20'erne, 30'erne, 40'erne, 50'erne gennemgår du en naturlig livsfase hvor livskrise eller identitetskrise er uundgåeligt. Krisen beder dig om at stoppe op. Når man udsætttes for en pludselig livskrise eller begivenhed som ligger uden for det man forventer, kan man rammes traumatisk.

 

Det kan være at du ikke kan leve op til dine egne forventninger (droppet ud af skolen, universitet, job), fyret, måske lige mistet en nær, en skilsmisse, spirituel krise, eller en eksistentiel krise i at finde ud af hvem du egentlig er som menneske? Hvad er meningen med livet? Du føler en form for isolation og ensomhed, og at andre ikke forstår dine følelser og din situation lige nu. Du har en tendens til at fratrække dig sociale arrangementer, og begivenheder med familie og venner.

En krisetilstand er når angsten rammer dig så overvældende hårdt at det påvirker din sindtilstand så du føler dig forvirret, ude af dig selv og synes at hverdagen er svær og uoverskuelig. Her er det vigtigt at finde dig selv igen, din essens, dit formål og mening i livet.

Problematikkerne er individuelle alt afhængig af hvor du befinder dig i dit liv, men det er vigtigt at tage dem alvorlige. Sammen finder vi værktøjer så du på sigt mærker din indre robusthed, og får mod til at handle og navigere dit liv i den retning du ønsker.

Livskriser er essentielle livsvilkår og er en stor del af det at være menneske.

At opleve sorg, død, krise, tab, og traumer er en stor del af livet, men når vi sidder fast i situationen er det vigtigt at søge hjælp hos en som kender følelserne som du sidder med. Det kan være svært og ensomt at rumme alene.

Livskrise

Mærker du kaldet? 
Så book en tid her

Adresse

Roskildevej 12B, 3400 Hillerød

Tlf.

22445579

Email

Følg mig på

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page