top of page

Par- & familieforhold

Gradient baggrund

Kan du nikke genkendende til at du bliver tricket når din kæreste skal i byen? Utroskab? Måske at personen virker kold og ligeglad i de situationer du er sårbar? Måske savner du intimiteten i et parforhold, og er i tvivl om han/hun er den du skal være sammen? Om du reelt set elsker personen? Eller måske du er single og længes efter en samlever i det vilde datingmarked?

 

Hvad med i familien? Er dine forældre følelsesmæssig fraværende? Måske er det overfladiske samtaler som fylder ved middagsbordet? Føler du dig som det sorte får? Måske e dur ved at bryde familiens generationstraume, og føler dig alene i det?

Fælles for relationerne er din tvivl. Din indre tvivl i forhold til hvor du står i forhold til den anden uanset om det er et familiemedlem, en partner eller bare tvivlen i dig selv.

Vores nære relationer afspejler det forhold vi på et dybere plan har til os selv og forklarer at den grad af kontakt vi har med os selv er afgørende for hvor dybt vi er i stand til at elske andre.

Uanset om det er i familien i nære eller kærlighedsrelationer du er kørt træt i gentagelsen, eller ikke føler dig anerkendt, vil jeg hjælpe med at du finder indsigt og nye handlemåder. Målet er at du bevarer dig selv og forholder dig undersøgende om hvor vidt dine relationer er givende, trygge og nærende for dig.


Selvom par og familieforhold er to forskellige ting er det essentielle hvordan du håndterer konflikten i relationen og i dig. Vi kigger på hvordan dine egne mønstre er, hvordan du tænker, føler og handler i relation til andre, og hvordan du forholder dig til det, så du tage ansvar og har mulighed for at træffe et bevidst valg og have en indre ro i det.

Du kan ikke skille din egen udvikling fra partneren eller i din egen f
amilie, men psykoterapi skaber klarhed. Psykoterapi lærer dig at forholde dig bevidst til konflikterne og bruge dine nærmeste som en kilde til selvindsigt.

Par og familieforhold

Mærker du kaldet? 
Så book en tid her

Adresse

Roskildevej 12B, 3400 Hillerød

Tlf.

22445579

Email

Følg mig på

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page