top of page

Personlig udvikling

Gradient baggrund

Er du gået i stå eller ønsker du mere?

Der kan være mange ønsker og drømme du længes efter. Måske en partner? Dybere relationer? Et arbejde du elsker? God økonomi? At komme ud af leverpostejshjulet mv., men det er din indre frygt som stopper dig i at handle på dine længsler.

Selvudvikling er ikke lige vigtig for alle. Det er for dig som er bekendt med personlig selvudvikling, og er nået til punktet hvor du vil mere i dit spirituelle liv. Du er nysgerrig på at vide mere om din formåen, dit potentiale og har en erfaring i dit indre arbejde. Det er for dig som ikke kun vil nøjes med at LEVE, men LEDE - enten ved at lede andre, eller lede dig selv. Du går fra et liv i kompromis til et liv med ansvar, og handling med en bevidsthed i din frygt.

Vi undersøger sammen - aspekter af dig. Dine tanker, dine kropslige reaktioner, dine ressourcer, potentialet og din viljekraft. Vi arbejder med chakra, emotioner og kortlægger dine grundemotioner ud fra dybe traumebegivenheder i dit liv. Vi træner din intuition, du lærer at skelne mellem frygt og intuition. Vi styrker dit indre kompas så du tager selvstændige beslutninger med målet om at leve et autentisk liv. Du får bevidsthed i din ubevidsthed med en række kreative psykoterapeutiske metoder.

Eksistentielt og transpersonlig psykoterapi støtter dig til øget indsigt og til højere bevidsthed. Så længe du er nysgerrig på dig selv, dine tanker og handlemønstre og er villig til at forholde dig åben - sætte egoet til side, og modtage læring - så lad rejsen begynde.

Personlig udvikling

Mærker du kaldet? 
Så book en tid her

Adresse

Roskildevej 12B, 3400 Hillerød

Tlf.

22445579

Email

Connect

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page