top of page

Angst eller stress

Gradient baggrund

Har du fysiske eller psykiske symptomer på stress eller angst?

Fysiske symptomer er åndenød, rastløshed, ondt i hovedet og søvnløshed.

Angst er overtænkning ude i fremtiden, og bliver tricket i forskellige situationer. Forekommer der flere situationer hvor du trickes ender det med stress, og i så fald med en depression. Pres, stress, og forventninger i belastede situationer over længere tid udløser angst i nervesystem og i sindet.

Vi alle har en dybdeliggende angst men når den begynder at kontrollere er det vigtigt at søge hjælp.

 

Jeg er af den holdning at angst, og stress er symptomer - noget du naturligt ikke er født med, men har tilegnet dig for at tilpasse dig i kasse efter samfundet eller i det miljø du er opvokset. Der er typisk tale om større eller mindre traumer i din opvækst, eller en undertrykt begivenhed  - og heldigvis siger din krop fra som et tegn på at du skal til at se indad. Tænk over det. Du er ikke født angst eller ængstelig, du har tilegnet dig det. Så hvad er grundårsagen til din angst i dag?

 

Vi undersøger sammen i et trygt rum hvad grundårsagen er til din stress eller angst gennem holistisk samtaleterapi hvor jeg kombinerer forskellige former for krop og-vejrtrækningsøvelser. Selvtillid (tillid til selvet) er en vigtig faktor i at styrke dit selvværd, og det arbejder vi også med.

Der kan være mange grunde til angst, men det er et problem når angst hæmmer din livskvalitet, når du er for meget oppe i "hovedet" og ikke har kontakt til dine følelser. Aktiv samtaleterapi hjælper dig med at undersøge dine kropslige reaktioner og dine sindstilsande ved at arbejde med åndedrættet, og vejrtrækningsøvelser.


Kroppen rummer følelser og husker din historie ofte bedre end du husker den med dit intellektuelle sind. Her bestræber vi på at du lærer at få ro på dit nervesystem, og at blive opmærksom på dine tanker.

Angst og stress

Mærker du kaldet? 
Så book en tid her

Adresse

Roskildevej 12B, 3400 Hillerød

Tlf.

22445579

Email

Følg mig på

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page